This is the top of the page.
Jump to main content.

Please note that JavaScript and style sheet are used in this website,
Due to unadaptability of the style sheet with the browser used in your computer, pages may not look as original.
Even in such a case, however, the contents can be used safely.

Orchestrating a brigher world

USA

  1. Home
  2. Support
  3. NEC Frequently Asked Questions

NEC Frequently Asked Questions

Product
Model Name:
Search FAQs (Question & Answer)
 
 

Applications

Unable to find the file "CMC.DLL" when installing WinFax Pro 7.0
Unable to use Ghost to clone a computer that uses Windows 2000

Audio Device

How do I eliminate the crackling sound while playing MIDI files?

CPU

Why does the PII CPU fan (BPCS# 146807) make excessive noise?
Why is my Pentium III or Celeron processor recognized as Pentium II or Pentium Pro in System Properties?

Hard Drive

Why does the Western Digital Hard Drive give intermittent read/write errors?

Main Board

How do I get rid of a white line across the bootup splash screen?
How do I prevent the sound volume from being noticeably low after resuming from sleep mode?
How do I recover the BIOS on the PowerMate VT300i with an LS-120 drive?
How do I set the jumpers for a 433 MHz Celeron processor or above? The jumper diagram on the motherboard stops at a 6X multiplier.
Why do I get an error message on bootup after upgrading with 66 MHz SRAM DIMMs?
Why does my system beep when I resume from sleep mode?

Memory

Does the PowerMate VT300i support ECC (Error Correction Code) memory?

Modem

An error message is displayed while setting up the Diamond Supra PCI 56i modem in Windows NT 4.0 that "No Comm port found". How do I install the modem?

Network

Why doesn't Intel LANDesk function on VT300i?

Operating System

Why does my computer enter standby mode after random amount of time?
Why does the resource properties in Device Manager display a memory conflict with the AGP video?

SCSI Card

Why does my system lock up with the AHA-2940W when a Sony SDT-5000E DAT Drive is installed?
Why doesn't the AHA-2940W adapter detect Fast SCSI devices?